Winkelmandje

Gratis bezorging vanaf € 50

Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag nog verzonden

Over Hoofdpand

Eerst een stukje geschiedenis….

In 1872 startten broers Willem en Derk Hilbrants met Slagerij Hilbrants in Paterswolde. Bijna 60 jaar geleden nam achterkleinkind Dik Hilbrants de slagerij samen met zijn broer over. Dik in Paterswolde en Max opende een slagerij in Vries. Een echt familiebedrijf. Kenmerkend voor de slagerij is ambacht en tot voor kort zelfslachtend. Nog steeds komen de koeien en varkens uit de omgeving en worden de dieren met zorg uitgezocht en verwerkt tot mooie producten.

Bijna alles wat de slagerij biedt, wordt huisgemaakt en met de hand gesneden en bewerkt. Naast vlees, staat de slagerij bekend om verse maaltijden, salades, patés en dips uit eigen keuken.

Sinds een aantal jaren is het assortiment uitgebreid met diverse soorten zout, olijfolie en ‘alles voor een mooi gedekte tafel’, zoals servies, schalen, kandelaars, tafellakens en accessoires.

Als spin-off van de slagerij is door Marieke, dochter van Dik en Tina, de webwinkel www.Hoofdpand.nl geopend. Een webshop met alles voor een sfeervol thuis en aangenaam wonen. Zo vind je bij ons dezelfde mooie serviezen, zouten, olijfolie, kaarsen, kandelaars en houten planken als in de slagerij. Daarnaast kun je bij Hoofdpand terecht voor woonaccessoires zoals plaids en spreien, vloerkleden, sierkussens, keuken- en badkamertextiel en verzorgingsproducten.

Ook in het assortiment van Hoofdpand is het ambacht terug te vinden. Elk merk heeft zijn eigen verhaal. Bij hoofdpand verkopen we producten van merken die duurzaam en handgemaakt zijn en/of biologisch of met een prachtig maatschappelijk doel.

Naast merken uit Denemarken, Engeland, Ierland en Italië zijn wij ook altijd opzoek naar mooie producten uit eigen land, het liefst uit de omgeving.

Bij Hoofdpand vind je eerlijke en pure producten die met zorg worden uitgekozen.

De naam Hoofdpand komt voort uit de straat waar de slagerij gevestigd is, namelijk aan de Hoofdweg in Paterswolde. En Pand is als ware de huls van de producten die we er kunnen vinden en aanbieden in de webshop.

www.hoofdpand.nl

www.dikhilbrants.nl

© 2023 Hoofdpand.nl – Hoofdpand is onderdeel van Slagerij Hilbrants.  Bekijk onze Algemene voorwaarden