Gratis bezorging vanaf € 75

Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag nog verzonden

Bestellen, betalen & verzenden

Verzending en levering

Bezorgen in Nederland

Gratis verzending vanaf €75,-

Voor bestellingen vanaf een orderwaarde boven €75,-worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen met een lagere orderwaarde bedragen de verzendkosten €6,70. Bezorgen alleen mogelijk vanaf een bestelling met minimale waarde van €10,-.

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je een track & trace code per mail toegestuurd. Op werkdagen wordt dan de bestelling de volgende dag bezorgd. Wanneer de bestelling na 16:00 uur wordt geplaatst via de webshop, wordt verzending op dezelfde dag niet gegarandeerd, de bestelling kan dan een werkdag later wordt bezorgd.

Verzenden naar België

Voor verzendingen naar België wordt een vast verzendtarief van €9,68 gehanteerd. Bezorgen door middel van brievenbuspakketten is niet mogelijk in België.

Verzenden naar Duitsland

Voor verzendingen naar Duitsland wordt een vast verzendtarief van €12,50 gehanteerd. Bezorgen door middel van brievenbuspakketten is niet mogelijk in Duitsland.

Verzenden naar Frankrijk

Voor verzendingen naar Frankrijk wordt een vast verzendtarief van €12,50 gehanteerd. Bezorgen door middel van brievenbuspakketten is niet mogelijk in Frankrijk.

Verzenden naar Italië

Voor verzendingen naar Italië wordt een vast verzendtarief van €25,00 gehanteerd. Bezorgen door middel van brievenbuspakketten is niet mogelijk in Italië.

Afhalen

Je bestelling afhalen kan ook. Dit kan in onze winkel in Paterswolde, Hoofdweg 214.

Onze openingstijden zijn:

woensdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 17.30 uur
zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur

Betalen

In onze webwinkel kun je gemakkelijk en veilig betalen met:

  • iDeal (Nederland)
  • Creditcard (Visa / American Express / Mastercard
  • Apple Pay
  • Bancontact (België)
  • Klarna achteraf betalen (+ toeslag)
  • Paypal

Jouw versleutelde betaling wordt verzonden via een veilige lijn. We maken gebruik van Secure Locket Layer (SSL) om ervoor te zorgen dat je gegevens tijdens het bestel- en betalingsproces zijn beveiligd. Jouw persoonlijke gegevens worden onleesbaar voor derden. Je kunt een beveiligde webpagina herkennen als je bovenaan in je scherm – in de webbrowser – een ‘slotje’ ziet en als in de adresbalk een ‘s’ achter ‘http’ staat.

iDeal Betalen via overschrijving

Je kunt met iDeal betalen als je een Nederlandse bankrekening hebt. Je betaalt online in de vertrouwde en veilige internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen met iDeal is op deze manier net zo eenvoudig en veilig is als online bankieren. Door te kiezen voor betalen met iDeal kom je direct op de beveiligde site of word je doorverwezen naar de applicatie van je bank.

Creditcard 

Met Mastercard, Visa of American Express kun je online betalen met je creditcard. Je creditcardgegevens worden veilig (vergrendeld verzonden via een SSL-beveiligde server). Wij ondersteunen eveneens de 3D-Secure en SecureCode technologie die het online betaalproces met credit card nog veiliger maakt.

Bancontact

Heb je een bankrekening in België, kun je met Bancontact online betalen door middel van je eigen pincode te gebruiken. De veiligheid en de betrouwbaarheid van je betaling zijn hierbij gegarandeerd. 

Klarna (achteraf betalen)

Met deze betaalmethode kun je een bestelling plaatsen en hoef je pas te betalen zodra je de producten hebt ontvangen. Wanneer je order door Klarna wordt goedgekeurd ontvang je van Klarna de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Voor het betalen via Klarna is een toeslag van €1,50 van toepassing. Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vind je hier. Jouw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

PayPal

Als je een eigen PayPal account hebt, kun je gebruikmaken van deze betaaldienst. Hiervoor moet je je aanmelden met jouw e-mailadres en wachtwoord. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of jouw PayPal-rekening (waar je vooraf tegoed op plaatst).

© 2024 Hoofdpand.nl – Hoofdpand is onderdeel van Slagerij Hilbrants.  Bekijk onze Algemene voorwaarden