Il Bottaccio
Al vier generaties wordt er binnen de familie olijfolie geproduceerd. Het verhaal begon bij Ermelindo en zijn vrouw Letizia in Toscane – Italië.
Il Bottaccio staat voor hoge kwaliteit extra vergine olijfolie en biologische landbouw. Om deze hoge kwaliteit te kunnen bereiken bewaken zij nauwgezet de verschillende fases van productie en kunnen daarmee de bijzondere smaak garanderen. Zo maken zij gebruik van een irrigatiesysteem in de olijfgaarden, snoeien zij jaarlijks hun olijfbomen, oogsten zij zowel handmatig als machinaal en geven zij de olijven een koude persing niet later dan 8 uren na de oogst. Al deze productiemomenten vinden plaats op het juiste moment, in de verschillende seizoenen.
Il Bottaccio werkt volgens de standaarden van organische landbouw, wat betekent dat zij werken volgens strikte productiespecificaties volgens Europese normen. Het doel is om olijfolie te produceren die gezond is en absoluut vrij van chemicaliën en synthetische stoffen, maar ook de omgeving beschermt.
Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoondGesorteerd op nieuwste
Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoondGesorteerd op nieuwste